Hjælp os og vind biografbilletter

Kan du svare nej til de tre punkter, vil vi bede dig tjekke, om der er synlige fiberkabler indvendigt eller udvendigt ved din bolig.

Opdater dine oplysninger senest den 10. marts 2019.

Som tak for hjælpen er du med i konkurrencen om 10x2 biografbilletter. Vi trækker vinderne 15. marts og sender billetterne kort derefter.

Har du spørgsmål så kontakt os gerne på 70 29 26 66.

Skal vi ringe dig op?

Som tak for hjælpen er du med i konkurrencen om 10x2 biografbilletter til alle Nordisk Films Biografer til en ordinær biograffilmforestilling. Værdi 180 kr. Billetterne skal bruges senest 4. december 2019. Ønsker du at se en biograffilm med forhøjet billetpris, fx en 3D-film, kan det lade sig gøre mod betaling af tillæg i biografens billetkontor. Skal indløses fysisk i biografens billetsalg. Vi trækker vinderne 15. marts og sender billetterne kort derefter. Vinderne får direkte besked på den oplyste e-mail. Konkurrencen afholdes af Fibia P/S. Har du spørgsmål, kan du ringe til os på 70 29 26 66. Du deltager i lodtrækningen, når du har opdateret dine oplysninger om den fiberboks du har siddende i din bolig. Ansatte hos Fibia P/S og personer i deres husstande kan ikke deltage i konkurrencen. Kan ikke ombyttes til andre varer eller kontanter. Personoplysninger, som afgives i forbindelse med deltagelse i konkurrencen, behandles i henhold til Fibia P/S' persondatapolitik, som du kan læse her.