Få 3 mdr. Waoo Fiber abonnement
i dit nye hjem for 0 kr.

Bedst i test 9. år i træk

For 9. år i træk har forbrugerne kåret Waoo som vinder af ’Bedst i test’ i Loyalty Groups BrancheIndex™ Internet 2020, og Waoo er dermed for 9. år i træk Danmarks bedste internetudbyder.

Vi er som en del af Waoo-alliancen glade for og stolte af levere internet fra Danmarks bedste internetudbyder til Danmarks mest tilfredse og loyale internetkunder, og vi vil selvfølgelig blive ved med at arbejde hårdt for at leve op til denne fornemme hæder.

Skal vi ringe dig op?

Vil du gerne have, at vi ringer dig op, så bare udfyld navn og telefon her:

*Tilbuddet forudsætter, at Fibia P/S kan levere fibernet på din nye adresse. Bindingsperioden er 6 mdr. Tilbuddet gælder 3 mdr. Waoo Fiber abonnement til 0,- på den valgte hastighed til en værdi af op til 1.467 kr. Priseksempel: Din pris i 6 mdr. 1.567,- for Waoo Fiber Full 1000/1000 Mbit/s til 489 kr. pr. md. (3x0,- + 3x489,-) og bokshåndtering 99,- (engangsbeløb). Hertil kommer tilslutning til fibernettet (engangsbeløb), prisen kan variere afhængigt af, hvor du bor. Se din aktuelle tilslutningspris på fibia.dk/fiber. Bemærk, tilslutning til fibernettet er fradragsberettiget i henhold til Skats regler for BoligJobordningen.