Fordelagtig aftale

Digterparken har indgået en fordelagtig aftale med Fibia, så beboerne kan få Danmarks bedste internet*, tv og telefoni fra Waoo til favorable priser.

 

Vælg de produkter, der passer til dig

Du bestemmer selv, hvilke produkter du ønsker i din bolig. Vælg mellem forskellige internetløsninger – alle med indbygget sikkerhedspakke – og en tv-pakke med eller uden tv-boks.

Hvad gør jeg nu?

Du kan bestille her på siden eller ringe til os på 70 29 24 31, vi sidder klar til at hjælpe dig.

Husk at oprettelse koster 0 kr.  

 

Bestil nu

Tilmelding

Vi betragter din tilmelding som bindende, og vi sender en bekræftelse til dig. Du har 14 dages fortrydelsesret, efter du modtager bekræftelsen. 

Bemærk, at øvrige tillægsprodukter kan bestilles ved at ringe til vores kundeservice på telefon 70 29 24 31.

Gældende for alle Waoo-produkter
Mindsteprisen forudsætter en betalingsaftale med betalingskort eller MobilePay. Andre betalingsformer pålægges gebyr afhængig af betalingsform. Se fibia.dk/gebyrer.
*Ved bestilling af Waoo Fiber eller Waoo TV er Viaplay Film & Serier og Amazon Prime Video inkluderet til 0 kr. de første 6 mdr. Abonnementerne er gældende fra aktiveringsdatoen. Efter 6 mdr. fortsætter Viaplay Film & Serier for 119 kr. pr. md. og Amazon Prime Video til 45 kr. pr. md., såfremt det ikke opsiges, også selvom tjenesten ikke er taget i brug. Der er 30 dages opsigelse.


Kontaktoplysninger

Det med småt

*** Nyhedsbrevsbetingelser
Læs vores korte nyhedsbrevsbetingelser.

Abonnements- og tilslutningsvilkår
Se vores generelle abonnementsvilkår og Fibias tilslutningsvilkår.
Se vores persondatapolitik.

header##

fulltext##

Fordele ved at vælge Waoo Forening

Waoo er for 9. år i træk blevet kåret som Bedst i Test blandt danske internetudbydere af rådgivningsvirksomheden Loyalty Group.

*Loyalty Groups BrancheIndex™ Internet 2020.

Waoo giver dig hastighedsgaranti

Vi giver dig hastighedsgaranti på dit fiberbredbånd. Dermed er du sikker på, at du – som minimum – altid får den bestilte hastighed på dit fiberbredbånd.