Tillykke der kommer fibernet
til Østfalster

Hvad sker der nu?

Alt jeres hårde arbejde har båret frugt, og vi hos Fibia er glade for at kunne ønske tillykke.

Vi går nu i gang med en planlægningsfase, hvor de sidste i området i mellemtiden kan tilmelde sig.

Alle tilmeldte adresser, som ligger inden for afgrænsningen, vil modtage en ordrebekræftelse på deres bestilling indenfor få uger. 

 

Opret dig på Mit Fibia

Når du har modtaget din ordrebekræftelse, henviser vi til, at du opretter dig på Mit Fibia. Her kan du blandt andet få overblikket over dine produkter, du vil kunne se alle dine regninger, dine koder og meget mere.

Du kan læse mere om processen med etablering af fibernet her: Hent trin-for-trin guiden

Har du ikke bestilt endnu?

Ønsker du fibernet, og ligger din adresse inden for afgrænsningen af det område, hvor vi etablerer fibernet, så kan vi også tilbyde fibernet til din bolig. Se afgrænsningen på kortet herunder.

Vi vil, så vidt muligt, tilslutte din bolig, mens vi er i området. Ellers samler vi op på de nye tilmeldinger bagefter og informerer dig direkte, når vi har undersøgt mulighederne.

Fiberbredbånd er internet som det burde være!

Du får lynhurtigt internet
Fibernet er en investering i fremtiden og det helt rigtige valg for dig, der gerne vilhave stabilt og hurtigt internet uden begrænsninger.

Stabil hastighed
Med moderne fiberbredbånd bliver internetsignalet leveret via et lyslederkabel, der bliver ført direkte ind i dit hus. Vælger du fibernet, øger du din stabilitet og får bedre skærmoplevelser.

Din helt egen forbindelse
En fibernetforbindelse skal du ikke dele med naboen eller nogle andre, så du vil ikke opleve at nettet “fryser”, selvom I er mange på samtidigt.

Mange muligheder
Med fibernet har du masser af fordele. Du kan se knivskarpt HD-TV, arbejde effektivt hjemmefra, benytte netbank, streame film og serier, leje film med fjernbetjeningen og meget mere.

Du fremtidssikrer din bolig
Høj og stabil internethastighed er vigtig for mange, som er på udkig efter en ny bolig. Derfor kan du se en fibernetadgang som en opgradering af hele din bolig.

Du er klar til fremtiden
Fiberteknologien indeholder et kæmpe potentiale for dig, din familie, lokalsamfundet og erhvervslivet. Det giver større muligheder for vækst og adgang til fremtidens mange nye muligheder.

Få fibernet for 0 kr.

Hvis du bestiller senest den 14. maj 2022 koster tilslutning til fibernettet 0 kr. Efter denne dato koster det 995 kr. (engangsbeløb).

Du skal som minimum bestille abonnement på fiberbredbånd (internet) i 6 måneder. Abonnementsprisen skal lægges til de 995 kr. Alle produkter forudsætter adgang til Fibias fibernet. Fakturering for abonnement og tilslutning til fibernettet sker først når fibernettet er færdiginstalleret. 

Seneste nyt

18.03.2022

Mød os i fiberbilen

Information om fibernettet

Skal vi give Østfalster og omegn lynhurtigt internet med fibernet?

Kom og mød os i fiberbilen og få en snak med os om fibernettet og alle de nye muligheder, det giver dig og dit lokalområde

Onsdag 23. marts kl. 8.30 - 14.30
Onsdag 30. marts kl. 8.30 - 14.30
Torsdag 31. marts kl. 8.30 - 14.30
Torsdag 7. april kl. 8.30 - 14.30


Alle dage ved OK Plus Tanken og Aldi, Østerbrogade 145, 4800 Nykøbing Falster

Vi glæder os til at se dig.

Venlig hilsen
Fibia

Her etablerer Fibia fibernet til Østfalster

Se hvad du får med fiber

Fibernet fra Fibia

Nemt | Enkelt | Ligetil

Gå til Fibias forside