Fibia udvider i Ringsted

1000 boliger i Ringsted kan nu blive koblet på fremtidens lynhurtige og stabile fibernet.

Vi får hele tiden brug for en hurtigere og bedre internetforbindelse for at udnytte alle fremtidens muligheder. Og nu får endnu flere mulighed for at koble sig på fibernettet, fortæller salgsdirektør Mia Stroustrup fra Fibia:
 
- Vi oplever en ret stor efterspørgsel på at få både internet og tv-pakker gennem vores fibernet og vi er glade for, at vi snart også kan tilbyde vores produkter i Ringsted.
 
Det er gratis at blive tilsluttet og der er ingen binding, men der er gode tilbud og penge at spare, hvis du vælger at få leveret tv eller internet med sammen med tilslutningen, som du kan bestille på fibia.dk. Fibernetforbindelsen ventes at kunne blive installeret i løbet af foråret 2020.

Se kort over Ringsted her.
 
Ejerne bag Fibia – de andelsejede energi- og fibernetkoncerner NRGi og SEAS-NVE – besluttede sidste år at investere et større milliardbeløb i at sikre alle andelshaverne en hurtig og stabil internetforbindelse inden udgangen af år 2023.
 
Hvis du ikke kan få fibernet, kan du vise din interesse på fibia.dk/fiber og jo flere der ønsker fibernet i et område, jo hurtigere kommer Fibia med forbindelsen.