Fibernet til Gadevang og Tulstrup

 

900 husstande i Gadevang og Tulstrup kan nu få fibernet fra Fibia.

Gravearbejdet er allerede begyndt i Gadevang og Tulstrup, hvor vi kommer til at rulle fibernet ud over de næste måneder. Tilslutningen til fibernettet koster 0 kr., hvis man samtidig bestiller et internetabonnement.

Salgs- og Servicedirektør i Fibia, Mia Stroustrup, er glad for, at vi nu kan tilbyde fibernet til området.

- Folk har brug for en god og stabil internetforbindelse, når de fx skal arbejde hjemme, game eller streame. Vi er glade for, at vi kan være med til at levere en god internetforbindelse, så borgerne i området kan fremtidssikre deres boliger, siger hun.

Jo hurtigere borgerne bestiller fibernet, jo hurtigere får de installeret fiberboksen og kan få glæde af alle fordelene med fibernettet. Der vil være masser af fart på alle de nye forbindelser i Gadevang og Tulstrup, for det er muligt at få helt fra 100/100 Mbit/s og op til 1000/1000 Mbit/s.

Se kort over Gadevang her.

Se kort over Tulstrup her.

Hvem er Fibia?

Fibia er navnet på NRGis og SEAS-NVEs fælles fibernetselskab. Vi er blandt Danmarks største. Det er os, der har lagt fibernet på store dele af Sjælland, Øerne og i Østjylland. Vi giver dig adgang til Waoo, som har masser af gode internet- og tv-pakker at vælge imellem.

Kom og mød os

Den 19. september holder Fibia et informationsmøde i Gadevang Forsamlingshus kl. 18-20, hvor alle i de to byer, kan komme og møde vores salgskonsulent og høre meget mere om mulighederne med fibernet. Fibia byder på en let servering.