Reklamebureau: Kunne ikke eksistere uden fiber

Efter et par omveje i et af Køges industrikvarterer og en forespørgsel hos naboen, er vi landet i reklamebureauet Covergandas åbne kontormiljø.

Direktør og stifter Jesper Andreassen tager imod, mens grafiker Amalie Ørsted nysgerrigt hilser på.

- Ja, vi kan måske godt være svære at finde, undskylder direktøren, men vi har simpelthen så travlt med at passe vores kunder, at vi glemmer at gøre opmærksomme på os selv, siger han.

Det digitale og analoge er stærkt sammen

Til gengæld er der ingen tøven, når der spørges til hvad bureauet tilbyder sine kunder. 

- Jeg er gammel nok til at have en forkærlighed for det trykte medie, fortæller Jesper Andreassen, mens vi sætter os i virksomhedens glasbur af et mødelokale.

-  Vi kan godt lide den rigtige tryksag på det rigtige papir til den rigtige målgruppe. 

Det kan noget, som det digitale alene ikke kan. Samspillet mellem det trykte og det digitale, kan noget helt specielt, fortæller han engageret.

Eksemplerne må man dog lede længe efter i det minimalistiske kontorlandskab. Det hele ligger nemlig i virksomhedens digitale og cloudbaserede fildelingssystem.

Derfor er en meget hurtig internetforbindelse også en afgørende forudsætning for at drive reklamebureauet, siger Jesper Andreassen.

- Vi kunne slet ikke eksistere uden lynhurtigt internet, fortæller han.

- Vi flytter rimelig store filer hele tiden. Det kan være videofiler, filer til tryk og alt hvad der er visuelt. Det kræver at man flytter det. Ikke kun ud til kunderne men også når vi deler det internt, forklarer han.

- Hvis jeg laver noget, som en anden skal bruge, skal det op i fællesdrevet. Jeg kan ikke bare sende det på en mail.

Det kræver, at der er en hastighed på fiberen, som er til at få øje på.

Ledte efter fiberen i skorstenen

Da virksomheden rykkede ind i sine nye lokaler i sommeren 2018, viste der sig imidlertid betragtelige udfordringer med at tilgå den lovede Fibia-forbindelse.


- Vi vidste der lå noget ude i skorstenen, så jeg løb rundt med en Fibia tekniker i tre timer, husker Jesper Andreassen.

- Men de var meget meget søde, selvom de måske havde lovet os noget, de ikke helt kunne holde. Men vi fik alligevel løst det.


Netop det høje serviceniveau har været bemærkelsesværdigt, fastslår Jesper Andreassen, som kun har oplevet imødekommenhed, hvis der var udfordringer med forbindelsen.

- KundeService med stort S - det er de rigtig gode til, fortæller han.


Kommunikerer med kunderne i clouden

Service er også højt på dagsordenen for folkene på Coverganda. Eksempelvis er man direkte i cloudbaseret kontakt med en række af virksomhedens faste kunder, som således har adgang til materialet, så snart det er færdigt. 

- Vi kan mærke, at selv de mindst IT-fokuserede kunder begynder at forstå vigtigheden af, at man altid kan få adgang til sine ting, fortæller Jesper Andreassen og understreger, at det er stor fordel for begge parter.

- Det gør det også langt lettere for os at hjælpe kunderne hurtigt, hvis deres ting ligger i skyen.

Vi forsøger at finde et hår eller to i suppen, da der MÅ være noget virksomheden er utilfreds med.

- Man kan altid ønske sig mere hastighed for de samme penge. Det er utopi, men i et drømmescenarie ville det være fedt, forsøger han sig og springer tilbage i endnu en positiv oplevelse:

- Vi skulle ikke engang betale oprettelse, men skulle skrive os for 36 måneder. Vi skal jo alligevel være her, så hvorfor ikke?
De startede først med at bonge os fra vi flyttede ind, selvom vi havde tre uger, hvor vi ikke var her, smiler han og trækker opgivende på skulderen.

- Jeg er ked af det, men det har været en positiv oplevelse…