Hvor gemmer du dine billeder? Og er du sikker på, at de er gemt sikkert?

Vi kender alle sammen det med at man får taget tusinde billeder på sin charterferie eller sin skiferie, men hvor pokker skal man få plads til at gemme dem henne?

Med din online harddisk har du nu mulighed for at gemme dine billeder i skyen og på den måde fremtidssikre du dine oplevelser og videoer så du altid kan mindes dem når du får lyst til at rejse ud i verden igen.

Er du i tvivl om hvad en online harddisk egentlig er?

En online harddisk i skyen er en form for lager eller backup, hvor du har dine filer liggende et sted ude på internettet i stedet for lokalt på din computer. I dag er computere oftest små bærbare med superhurtige harddiske, hvor der desværre ikke er plads til at gemme ret meget på, derfor er opbevaring af filer i skyen smart.

Gem dine vigtigste filer

Det er naturligvis ikke kun billeder der kan gemmes i skyen. Alle dine vigtige dokumenter som fylder på dine enheder, kan lige så godt ligge på dine online harddisk i stedet.

Alt fra skoleopgaver til jeres budgetter kan dermed sikres i skyen, så du undgår at miste dem til en ødelagt computer eller en virus på din enhed.

Symmetriske hastigheder

Som kunde hos Fibia har du symmetriske hastigheder med vores Waoo Fiber pakker – og det passer perfekt til brugen af lige netop din online harddisk. Med Waoo Fiber Extra og Waoo Fiber Full har du adgang til en online harddisk. Men uanset hvilken fiberpakke, du har, kan du købe adgang til en online harddisk, så du altid har vigtige dokumenter og billeder lige ved hånden.