Small World

Hvis du er til eventyr og krig, så er dette spillet for dig. Der er forskellige eventyrfigurer at vælge imellem, og spillet minder lidt om Risk, hvor man skal angribe hinanden og indtage land. 

Spillet koster 45 kr. og kan hentes til iOS her.

Ticket to Ride 

Ticket to Ride er meget populært som klassisk brætspil. Her handler det om at erobre så lange togstrækninger som muligt og om at komme uden om modspillernes strækninger.

Hent den her til iOS eller Android.

Hey, thats my fish

Her skal pingiviner erobre isflager, og samtidig kæmper de med at isflagerne forsvinder, så de få færre og færre at stå på. Det er et ret simpelt spil, hvor mindre børn også kan være med. 

Du kan komme i gang for 8 kr., og du kan hente spillet her til iOS eller Android.

Carcasonne

Spillerne skal skiftes til at lægge puslespilsbrikker og bygge et landkort, der bare vokser og vokser. Der skal også tages svære og afgørende valg. 

Hent den her til 32 kr. til iOS og Android.

Monopoly

Det klassiske spil findes i mange udgaver også til telefon og tablet. Og det kan være en fordel at spille det på en enhed, der kan holde styr på alle de penge, der ellers kan rode rundt. 

Du kan finde Monopoly GO! til Android.

World of Yoho

Er du eller andre i familien til sørøverslag, så er dette lige spillet for jer. Du kan så indtaste din angrebsstrategi, og så kan I se søslagene udspille sig på skærmen.

Hent den her til iOS eller Android.