Chili Cloud: supersmart online-back-up af dine dyrebare minder

De fleste har gennem årene opbygget en stor samling af dyrbare dokumenter, billeder og videoer på computeren. I takt med, at flere og flere bruger både smartphonen og tablet’en som kameraer i dagligdagen, er der vist ingen tvivl om, at især antallet af billeder og videoer på harddisken vil stige markant i fremtiden

Manglende back-up kan gøre ondt

Desto meget mere uheldigt er det, at mange ikke tager back-up af deres vigtigste filer. Hvis harddisken pludselig går i stykker, eller computeren bliver stjålet, kan man godt vinke farvel til både videoerne med børnenes første skridt og billederne fra kobberbrylluppet. Og det er altså næsten ikke til at bære, når ens dyrebareste minder er væk. For evigt. 

En genial back-up-løsning

Derfor tilbyder vi nu vores fibernet-kunder online-lagringstjenesten Chili Cloud, der automatisk og løbende tager back-up af dine filer. Chili Cloud er en såkaldt Cloud-løsning, det betyder, at filerne opbevares online ”i skyen” på en server. Selvom din computer går i stykker eller bliver stjålet, forsvinder dine vigtige dokumenter altså ikke. For de ligger altid online, og kan kun tilgås med dit password.

Kom hurtigt i gang

Det er let at komme i gang med Chili Cloud. Når du har klikket på aktiveringslinket i din velkomstmail, skal du blot vælge et password til din online-harddisk, og så kan du ellers begynde at gemme dine og familiens filer. Når du løbende opdaterer mappen, synkroniseres de automatisk. Nemmere bliver det ikke.

Du kan også downloade Chili Cloud som app til android og til iPhone, så du hele tiden får taget online-back-up af dine billeder og videoer på mobilen.

Inkluderet i Waoo Fiber Extra og Waoo Fiber Full

Chili Cloud er inkluderet i Waoo Fiber Extra og Waoo Fiber Full. 

Få det nu

Tjek først, om du kan få fibernet her. 

Du er meget velkommen til at ringe til os på
70 29 24 44.

Tjek om du kan få fibernet

Bliv klogere på fibernettets fordele og tjek om du kan få fiber på din adresse.

Tjek om du kan få fiber

Se vores kampagnetilbud

Vi har masser af gode kampagnetilbud lige nu. 

Se vores kampagnetilbud