Træt af at slås med naboerne
om båndbredden?

De fleste danskere kender det alt for godt: Man har betalt for internetforbindelsernes svar på Formel 1-raceren, men når hverdagen så indtræffer, leder de reelle datahastigheder ofte mere tankerne hen på en træt Ellert på flade batterier end på en toptunet motor med masser af hestekræfter og fyldt tank.

Virkeligheden er nemlig den, at med de traditionelle internetforbindelser på kobbernet får du ikke altid den datahastighed, som du reelt betaler for. Det skyldes, at du i praksis deler den tilgængelige båndbredde i kobberforbindelsen med dine naboer og andre beboere i nærområdet.

Så når der er godt gang i online-aktiviteterne i det lokale postnummer, vil du hurtigt opleve, at videoforbindelsen til Skype-snakken med din datter i USA pludselig står af, mens live-transmissionen fra El Clasico ”fryser” præcis på dét tidspunkt, hvor Messi sparker til bolden fra 11-meter pletten – og dét til stor, højlydt frustration fra sønnen på børneværelset. Men sådan behøver det slet ikke være.

For med en fibernetløsning fra Fibia får du din helt egen private højhastigheds-internetforbindelse, som hverken påvirkes af hvor mange, der bruger den eller af afstanden til nærmeste central. Derfor vil du som kunde hos os få den samme høje kvalitet og oplevelse. Altid. Og i modsætning til de fleste traditionelle kobberforbindelser, giver vi dig samme upload- og download-hastigheder 24 timer i alle ugens 7 dage. Bedre bliver det ikke.

Så læg vejen forbi Fibias hjemmeside, hvor du kan bestille og læse mere om vores højhastigheds fibernetforbindelser. Og hvis du er nysgerrig og kunne tænke dig at tjekke hastigheden på din nuværende forbindelse, kan du prøve vores hastighedsmåler.

Tjek om du kan få fibernet

Bliv klogere på fibernettets fordele og tjek om du kan få fiber på din adresse.

Tjek om du kan få fiber

Se vores kampagnetilbud

Vi har masser af gode kampagnetilbud lige nu. 

Se vores kampagnetilbud