Stream de bedste julefilm

Waoo Bio byder på en masse god underholdning – også her i julen. Så hvorfor ikke invitere familien indenfor i stuen til en god julefilm med æbleskiver og gløgg som tilbehør?

Her får du et overblik over 10 af de allerbedste julefilm  – så din vej til den ultimative julehygge i familiens skød bliver en smule kortere.

Se Waoo Bio direkte på tv-boksen

Læs mere om vores tv-boks og bliv klogere på, hvordan du også kan bestille film direkte i Waoo Bio, købe Frit Valg-kanaler og se dem med det samme, samt pause og spole i live-tv.

Har du allerede en tv-boks fra Waoo?

Har du allerede en tv-boks fra Waoo, og vil du gerne vide mere? Så find brugervejledningen til netop din boks på vores vejledningsside.

10 gode julefilm - lige til at streame

Alene hjemme 2
Alene hjemme i New York

Alene Hjemme 2: Glemt i New York’, byder på nye udfordringer for Kevin. I stedet for at boarde flyet til Florida sammen med hans forældre og søskende, kommer han til at gå om bord på et fly til New York. Udstyret med farens kreditkort og masser af gå-på-mod indtager Kevin storbyen med stor bravur, mens han slår hårdt ned på enhver modstand.

Kevin er nu blevet erstattet af Alex, men i ’Alene Hjemme 3’ bydes der forsat på masser af gode grin. En bande har gemt en af hærens computerchips i en legetøjsbil, som ved en forveksling havner i Alex’ hænder. Så han må finde de bedste tricks i bogen frem for at forsvare sig mod slynglerne.

Polar Expressen
Fars fede juleferie

Familiefaren Clark Griswold vil gøre alt for, at familien kan få en så hyggelig og god jul som mulig. Men i Griswold-familien er det næsten dømt til at gå galt, og Clark har da heller ikke heldet med sig, når han inviterer hele familien til julefest. Følg med i familiens juleforberedelser, når de henter juletræ, kælker og serverer julekalkunen. 

A Very Murray Christmas
Julefrokosten

I den klassiske udgave af ’Julefrokosten’ fra 1976 kan du møde folkekære skuespillere som Lisbeth Dahl, Preben Kaas og Jørgen Ryg. Vi befinder os på ’Simonsens Bijouterifabrik’, hvor chefer og medarbejdere smider alle hæmninger og holder en julefrokost langt ud over det sædvanlige. Og da natten er forbi, er flere af julefrokostens deltagere da også endt i detentionen. ’Julefrokosten’ er et godt grin for hele familien.   

Børn uden ledsager
Love Actually

Vi befinder os i London midt i den søde juletid, hvor vi følger forskellige personer, der på hver deres måde er ramt af kærlighedens mange luner. Vi møder for eksempel skoledrengen, der er varm på den smukkeste pige i klassen, mens hans papfar er forelsket i Claudia Schiffer. Vi præsenteres også for forfatteren med hjertesorger og for bruden, der ikke just er begejstret for sin kommende mands forlover. Alle disse små historier flettes sammen i en sød og underholdende julefilm.  

Karlas Kabale
Familien Jul

I den første af ’Familien Jul’-filmene får den 6-årige Hugo en dejlig overraskels, da den magiske barnenisse, Pixy, er flyttet ind i familiens hus. Hugo bliver gode venner med Pixy og forsøger at lære den at begå sig i menneskernes verden. Samtidig er Hugo og hans to søskende nødsaget til hele tiden at holde nissen skjult for deres julehadende far, og det er ikke nemt — slet ikke, da Pixy tager med på familiens årlige campingferie.  

The Fitzgerald Family Christmas
The Holiday

I filmen følger vi amerikanske Amanda og britiske Iris, der begge er singler og har store problemer med kærligheden. De udvikler et stærkt venskab og beslutter sig for at bytte hus i juleferien. I Los Angeles forelsker Iris sig i komponisten Miles og i England slår Iris’ bror, Graham, benene væk under Amanda. Og efter masser af romantiske forviklinger mødes de alle fire i London for at fejre nytår sammen. 

Bad Santa
Astrid Lindgrens Jul

Her får du og børnene de allerbedste juleklip fra Astrid Lindgrens store filmskat. I kan blandt opleve Pippi Langstrømpe og Hr. Nilsson, når de bager brunkager, og så kan I se, hvordan det går for sig, når Emil fra Lønneberg arrangerer stor julefest på Katholt for de gamle på Fattiggården. Da Ronja sidder fast i sneen med sine ski, dukker rumpenisserne og de uhyggelige skovhekse op, og på Krageøen sælger Stine troldungen for 25 øre, og hun bruger pengene på en kokosbolle, som hun ikke rigtigt kan nyde — måske hun alligevel ikke skulle have solgt troldungen. 

Arthurs Julegaveræs
Far til fire i sneen

Et ugeblad kårer Lille Pers far til årets trafikant, og han vinder en 8-dages skiferie på ét af Norges bedste skihoteller til ham selv og de fire børn. Desværre viser det sig, at familiens irriterende nabo, Fru Sejersen, også bor på hotellet, men det kan ikke ødelægge stemningen hos hverken Far, Lille Per, Søs eller de to andre. For det er ferie, vejret er skønt, og så er der masser af sne til skiløb, kælkning og sneboldskampe.  

Krummerne 2: Stakkels Krumme
Krummerne - Så er det jul igen

Julemanden er kommet i store problemer, fordi han har mistet bogen med opskriften på den magiske julegrød, der giver ham superkræfter. I Krummernes familie er der ingen, der tror på Julemanden, så det er op til Krumme selv at hjælpe julemanden med at få bogen tilbage. Og som altid bliver det langt fra kedeligt, når Krumme tager på eventyr. 

12 Dates of Christmas
Jul i Bakkekøbing

De kendte figurer fra den klassiske ’Bjergkøbing Grand Prix’ er tilbage i ’Jul i Bakkekøbing’. Filmen foregår i det norske fjelde, hvor en jul uden sneen er lige som slemt, som en jul uden gaver. Så da der mangler sne sættes alle kræfter ind på at bygge en snekanon, men det ender alligevel med, at det bliver naturen selv, der leverer sneen — og det endda i rigelige mængder.  

Kilder: Netflix, Flixfilm, Det Danske Filminstitut, Gucca.dk, Scope.dk.