JULEHILSEN FRA KUNDECENTRET

Fibia er også klar i julen, hvis du har spørgsmål om forbindelser, hastigheder eller tv-pakker. Her kan du se åbningstiderne.

Spørgsmål og svar

Vi har samlet en række hyppige spørgsmål til vores kundecenter. Måske kan svarene også hjælpe dig?:

1) Hvor høj hastighed har jeg, når jeg surfer?

Fibia kan levere forskellige hastigheder til privatkunder. Typisk 50/50 Mbit/s, 60/60 Mbit/s eller 90/90 Mbit/s - og i visse områder helt op til 250/250 Mbit/s og 500/500 Mbit/s. På alle hastigheder kan du hente og lægge ting op lige hurtigt – du får altså samme down- og uploadhastighed. Vi leverer den hastighed, du betaler for. Du skal dog være opmærksom på, at den faktiske hastighed afhænger af flere faktorer fx trafikken på forskellige dele af nettet, kapaciteten på den server, der hentes data fra, og derudover kan faktorer på din egen computer spille ind.

2) Hvor mange computere kan jeg koble til mit fibernet?

Vil du koble flere computere til din fibernetforbindelse, skal du bruge en router, der er forbundet med fiberboksen. Routeren fordeler din forbindelse ud til flere computere. Du kan købe en router hos stort set alle elektronikforhandlere. Du skal koble routeren til internetporten i fiberboksen. Det er den eneste port, du kan bruge til internet. Du kan sætte lige så mange computere til routeren, som du ønsker. OBS! Vi anbefaler stærkt, at du installerer en firewall på din computer og/eller benytter en router med firewall. Har du spørgsmål vedr. routeren og opsætning af denne, skal du henvende dig der, hvor du har købt routeren eller hos producenten.

3) Hvad indeholder tv-produktet?

Du har mulighed for at vælge mellem to grundpakker, den Lille TV Pakke og den Store TV Pakke samt en række Ekstra TV Pakker. Afhængigt af den valgte tv-pakke, giver vi dig endvidere muligheden for at få et interaktivt on demand univers af underholdning med film, tegnefilm og DR udsendelser samt en række tv-kanaler. Har du et Waoo! 3 produkt, får du endvidere adgang til et stort udvalg af dine tv-kanaler på din PC via web-TV og din iPad.

4) Hvordan får jeg Netflix?

For at kunne se Netflix direkte på dit tv via tv-boksen skal du have et tv-abonnement fra Waoo! og et Netflix medlemskab. Hvis du ikke har haft Netflix før, kan du prøve Netflix gratis den første måned. Herefter er prisen 79 kroner per måned. Dit Netflix abonnement afregnes direkte til Netflix. Netflix fungerer på tværs af alle platforme, så du for eksempel kan starte en film på tv’et i stuen og se den færdig på din smartphone, tablet eller computer i soveværelset.

5) Hvordan lejer jeg film?

I TV-portalen kan du via din fjernbetjening finde film for enhver smag. Filmene er delt op i hhv. Waoo! Bio og Waoo! X. Under hver af disse er filmene inddelt i kategorier. I Waoo! Bio er filmene delt op i følgende kategorier: HD-film, Børnefilm, Action, Danske Film, Danske Klassikere, Drama, Gyser, Komedie, Romantik, Krimi, Comedy Show, Thriller, Ungdom og Øvrige. Waoo! X byder på erotiske film. For at finde den film du gerne vil leje, navigerer du rundt ved hjælp af piletasterne på fjernbetjeningen. Markér filmen og tryk OK. For at leje filmen vil du blive bedt om at indtaste den betalingskode, der følger med dit tv-abonnement. Mangler du koden, så kontakt vores kundecenter på 70 29 24 44.