Fibia forbinder dig og Danmark

MED FREMTIDEN


Den 1. september 2014 blev Fibia lanceret. Ved en sammenlægning af fiberaktiviteterne hos
SEAS-NVE og NRGi har vi skabt Danmarks største leverandør af fibernet. Og det vil komme dig til gode.

Vores mål er nemlig at sikre Fibias kunder ubegrænsede muligheder samt fleksibilitet og stabilitet ved at tilbyde markedets bedste og hurtigste internet. Samtidig bestræber vi os på at gøre det nemt, enkelt og ligetil – både at blive og at være kunde hos Fibia.

Vi er allerede hjulpet godt på vej med et solidt fundament af dygtige medarbejdere med stor viden om fibernet og mange års erfaring, når det handler om kundeservice.

I vores kundecenter bestræber vi os hele tiden på at være tilgængelige og i øjenhøjde med kunderne. Og noget kunne tyde på, at Fibia også har fået en fin start for så vidt angår kundeservice. Det vidner de mange gode anmeldelser på Trustpilot om. Trustpilot er en åben anmeldelsesplatform på internettet, hvor forbrugere kan dele deres købsoplevelser med andre forbrugere.

Det er naturligvis fortsat Waoo! der leverer tv og underholdning via fibernettet. Flere undersøgelser har vist, at Waoo! har de mest loyale og tilfredse bredbåndskunder i Danmark. Samarbejdet med Waoo! gør det enklere for dig at få underholdning foran computeren og tv-skærmen – med lysets hast.

Fibias position og styrke som landets største udbyder af fibernet vil vi bruge til at give dig endnu bedre oplevelser med fremtidens bedste internetforbindelse.